пʼятниця, 18 квітня 2008 16:29

Українська хокейна збірна здобула найважчу перемогу на ЧС

Українська хокейна збірна здобула найважчу перемогу на ЧС
У четвертому матчі на чемпіонаті світу (Дивізіон 1, група В) в японському Саппоро збірна України в серії післяматчевих буллітів здолала господарів турніру.

Перший період завершився без голів. Другий період українці починали в більшості і змогли вдало її розіграти - Костянтин Касянчук (в офіційній статистиці шайбу спочатку записали на Вадима Шахрайчука) на 42-ій секунді після початку періоду вивів нашу збірну вперед. Вже через чотири хвилині японці відігралися, а за три хвилини до кінця періоду вийшли вперед. За півтори хвилини до сирени українці опинилися в більшості: п"ять проти трьох японців, але забити змогли тоді, коли один з японців вже вийшов на майданчик. Після другого періоду нічия - 2:2.

В кінці третього періоду українці буквально затиснули японців біля їх воріт, проте штурм успіхом не увінчався і доля гри вирішувалася в п"ятихвилинному овертаймі. Ініціатива у ОТ була на боці українців, проте на останній хвилині наші хокеїсти значно зменшили темп і довели справу до післяматчевих буллітів. У "хокейній лотереї" сильнішими були українці.

Україна - Японія 2:2 (0:0, 2:2, 0:0) ОТ 0:0 булл 1:0
1:0 20:42 мін - Костянтин Касянчук (у більшості)
1:1 24:59 мін - Такахіто Сузукі (у рівних складах)
1:2 36:49 мін - Тора Каміно (у рівних складах)
2:2 39:09 мін - Сергій Варламов (у більшості)

Нагадаємо, що завтра о 14:00 наша команда проведе завершальний поєдинок проти лідера групи В - збірної Угорщини, яка ще не програла жодного матчу. Для того, щоб знову опинитися в еліті світового хокею, нам необхідно завтра перемагати.

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Українська хокейна збірна здобула найважчу перемогу на ЧС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі