неділя, 14 грудня 2008 17:56

Українська хокейна "молодіжка" відправилась на чемпіонат світу

Молодіжна збірна України (U-20) відправилася до данського Ольборга, де з 15 по 21 грудня візьме участь в Чемпіонаті світу в першому дивізіоні.

Суперниками нашої команди буде збірна Данії, Норвегії, Австрії, Угорщини та Італії, повідомляє прес-служба Федерації хокею України.

Президент ФХУ поставив перед збірною завдання - фінішувати в трійці найкращих. Перед виїздом в Данію наша команда провела дві товариські зустрічі, в яких розгромила своїх румунських однолітків 12:0 і 7:0.

"Ми їдемо в Данію, щоб перемагати в кожному матчі. Керівництво Федерації хокею України поставило перед командою завдання пробитися до трійки найкращих команд турніру. Проте на мою думку, ми можемо досягти і більшого. У нашій групі зібралися на подив рівні команди і тому перемогти, як втім і зайняти останнє місце, може будь-яка збірна. Настроюватимемо команду лише на перемогу", - окреслив завдання збірної головний тренер Сергій Лубнін.

"У нас зібралася цілком збалансована команда. Приємно, що всі виконавці мають постійну ігрову практику в своїх клубах. А деякі з них навіть тягнуть на собі лідерську ношу. Це вселяє оптимізм. Що ж до суперників, то в нашій групі зібралися на подив різні за стилем гри команди.

Данці і норвежці грають в класичній силовій манері, австрійські хокеїсти є представниками німецької школи хокею, основу італійської збірної складають натуралізовані канадці, а про силу угорського хокею ми дізналися на чемпіонаті світу в Японії. Але і ми не є хлопчиками для биття, що і збираємося довести в Ольборзі", - відзначив один з тренерів збірної Вадим Кулабухов.

Календар матчів групи В Чемпіонату світу серед молодіжних команд в першому дивізіоні (Ольборг, Данія):

15 грудня (понеділок)

14:15 Україна - Норвегія

17:45 Угорщина - Австрія

21:15 Італія - Данія

16 грудня (вівторок)

14:15 Австрія - Україна

17:00 Норвегія - Італія

21:15 Данія - Угорщина

18 грудня (четвер)

14:15 Італія - Угорщина

17:45 Австрія - Норвегія

21:15 Данія - Україна

19 грудня (п"ятниця)

14:15 Австрія - Італія

17:45 Угорщина - Україна

21:15 Норвегія - Данія

20 грудня (субота)

14:15 Норвегія - Угорщина

17:45 Україна - Італія

21:15 Данія - Австрія

uasport.net
Зараз ви читаєте новину «Українська хокейна "молодіжка" відправилась на чемпіонат світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі