пʼятниця, 04 березня 2011 13:30

Українська дружина Лотара Маттеуса обізвала його сексуальним маньяком

Українська дружина Лотара Маттеуса обізвала його сексуальним маньяком

Після того, як Лотар Маттеус розлучився з українкою Ліліаною Чудіновою, його вже екс-дружина обізвала легендарного німецького футболіста сексуальним маньяком.

Українська модель Чудінова говорить, що головний тренер збірної Болгарії дуже дурна людина. За словами Ліліани, Маттеус - велика помилка в її житті, яку в майбутньому дівчина ніколи не повторить.

"Більше я ніколи не допущу подібної помилки. Не закохаюся ніколи в такого непостійного чоловіка, як він. Він завжди зраджував мене. Одна з причин нашого розлучення - неприборкана сексуальність Лотара. Він не міг подолати свою залежність, і навіть лікувався від цього. Ми навіть відвідували психотерапевта, але і це не допомогло", - сказала Чудінова.

Шлюб Маттеуса з Ліліаною Чудіновою проіснував лише рік. Найдовше (11 років) Маттеус був одружений на першій дружині Сільвії, яка народила йому дві доньки. Потім був п'ятирічний шлюб зі швейцарською телеведучою Лолітою Морено, а потім три роки із сербкою Мар'яною.

Незважаючи на шлюби, Лотар постійно потрапляв у скандальні історії з іншими жінками.

Нагадаємо, в 1990 році Маттеус став гравцем року в Німеччині і в Європі після того, як привів свою збірну до перемоги на чемпіонаті світу 1990 року. Через рік, він був визнаний кращим гравцем року в світі. Рекордсмен за кількістю матчів, проведених у складі національної збірної (150).

Зараз ви читаєте новину «Українська дружина Лотара Маттеуса обізвала його сексуальним маньяком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі