понеділок, 16 квітня 2007 17:20

Українська дівоча футбольна збірна не потрапила на Євро-2007

Дівоча збірна України (U-19) з футболу провела заключний матч у відборі до Євро-2007. В австрійському Нойленбаху наші дівчата з мінімальною перевагою здолали команду господарів - 1:0, повідомляє www.champion.com.ua.

Цієї перемоги виявилося недостатньо для того, щоб отримати перепустку до фінальної частини турніру, який пройде в липні в Ісландії. Збірна Англії впевнено здолала чеських ровесниць - 2:0 і, набравши 7 очок, посіла перше місце у підгрупі. Українки - другі з 5 очками, третя позиціяза чешками (2 пункти), останні - австрійки (0).

- Втрата очок у матчі з Чехією й зумовила кінцевий турнірний розклад. Завдання – зайняти друге місце – ми виконали, але шість очок не набрали й тому не змогли вийти у наступний раунд, як краща друга команда, - поділився своїми враженнями старший тренер збірної України Олександр Масальський, 36 років.

Зараз ви читаєте новину «Українська дівоча футбольна збірна не потрапила на Євро-2007». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі