понеділок, 29 вересня 2008 13:09

Українка виграла чемпіонат Росії з ралі

Вигравши передостанній, 8-й етап чемпіонату Росії з ралі, що проходив з 26 по 28 вересня в Новоросійську, інтернаціональний екіпаж Олександра Желудова та Ірини Коломейцевої став недосяжний для суперників. Саша та Іра - абсолютні чемпіони Росії!

Новоросійський етап, що має статус гонки-кандидата на включення в календар чемпіонату світу WRC, одностайно оцінювався фахівцями, як дуже важкий - але того, що трапилося насправді, не чекав ніхто. З 47-ми екіпажів, що стартують, до фінішу навіть врахувуючи систему Superally зміг добратися лише 21. У повнопривідному класі N4 екіпаж команди "Protechmsport" Желудов/Коломейцева опинився взагалі єдиним, якому вдалося проїхати всю дистанцію від початку до кінця. Московсько-одеський тандем зіткнувся з масою неприємностей, включаючи пробиті колеса, пошкодження кузова, відмова гальм і так далі, проте зумів, не дивлячись ні на що, довести свою SubaruImprezaN12 до фінішу. Основні ж суперники дострокових чемпіонів, Євгеній Новіков і Андрій Жигунов, опинилися далеко не такі фартові, і один за іншим зійшли з гонки з пошкодженими автомобілями.

"Оглядач"

Зараз ви читаєте новину «Українка виграла чемпіонат Росії з ралі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі