вівторок, 31 грудня 2019 10:31

Українець Ткачук набив пику росіянину Малкіну. В НХЛ відбулася остання масова бійка цього року

Українець Ткачук набив пику росіянину Малкіну. В НХЛ відбулася остання масова бійка цього року
20-річний Брейді Ткачук не побоявся побитися із значно старшим 33-річним росіянином Малкіним

Масова бійка сталася в Національній хокейній лізі. Наприкінці матчу НХЛ "Піттсбург" – "Оттава" (5:2) стався конфлікт між нападником господарів Євгеном Малкіним і форвардом гостей Брейді Ткачуком. Ткачук притиснув росіянина до борту, а той почав штовхатися. В результаті бійки американець українського походження залишився на ногах, а росіянин упав на лід.

Згодом сутичка переросла в бійку за участю гравців обох команд. Коли все вже завершилося, Жан-Габріель Пажо рукою відштовхнув Малкіна в обличчя. Той у відповідь вдарив його ключкою в шию.

Брейді Ткачук – 20-річний американець, який походить з відомої хокейної династії українських переселенців у США ще на початку минулого століття. Він – син зіркового форварда українського походження Кіта Ткачука, який зіграв 19 сезонів в НХЛ, закинув 538 шайб і зробив 527 результативних передач. Окрім Брейді за "Калгарі" виступає 22-річний Меттью Ткачук – старший син Кіта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські хокеїсти влаштували масову бійку

У турнірній таблиці Східної конференції "Піттсбург" перебуває на 3 місці, а "Оттава" – на 14 сходинці.

Зараз ви читаєте новину «Українець Ткачук набив пику росіянину Малкіну. В НХЛ відбулася остання масова бійка цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі