субота, 21 серпня 2010 14:16

Українець став чемпіоном світу серед військовослужбовців з греко-римської боротьби

Українець став чемпіоном світу серед військовослужбовців з греко-римської боротьби

У Фінському місті Лахті відбувся 27-й чемпіонат світу з боротьби серед військовослужбовців. Участь у змаганнях взяли команди з 22 країн.

Незважаючи на те, що Україна на чемпіонаті світу виступала не основним складом, вперше за всю історію подібних чемпіонатів наша команда показала найкращий результат.

Данило Кримов став володарем золотої медалі в категорії до 60 кг, перемігши у фіналі господаря змагань - фінського борця.

Бронзову нагороду в категорії 66 кг здобув Денис Дем"янков, поступившись майбутньому чемпіону - польському борцю Томасу Шверку. Микола Дараган, програвши корейському спортсмену, який в результаті став бронзовим призером, зупинився на дев"ятому місці. Юрій Леденьов фінішував дванадцятим.

До речі, починаючи з 1995 року, українським борцям вдалося завоювати на чемпіонаті світу серед військовослужбовців усього дві золоті медалі - у 2008 та 2009 році.

За матеріалами prosport.zp.ua

Зараз ви читаєте новину «Українець став чемпіоном світу серед військовослужбовців з греко-римської боротьби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі