пʼятниця, 10 жовтня 2008 11:52

Україна виграла три кубки на турнірі з карате-до "Banzai Cup" у Берліні

Двоє львів"янок – спортсменок клубу "Арей" – здобули найвищі нагороди міжнародного турніру "Banzai Cup", що відбувся на початку жовтня у Берліні. Участь у турнірі взяли 670 учасників з 20 країн світу.

Перше місце в категорії "куміте" серед жінок до 16 років посіла львів"янка Галина Мельник, а вихованка клубу "Арей" Ірина Ящишин посіла перше місце в категорії "ката" та третє місце в категорії "куміте" серед дівчат до 11 років. Окрім того, львівська спортсменка Марія Дацків здобула друге місце в "куміте" у змішаній категорії (хлопці та дівчата разом) віком до 9 років, а Віталій Степаняк посів третє місце у "ката" серед кадетів до 16 років.

У міжнародному турнірі "Banzai Cup" брали участь спортсмени з 78 клубів та асоціацій, які представляли Німеччину, Бельгію, Ісландію, Норвегію, Данію, Польщу, Росію, Україну, Латвію, Білорусь, Еквадор, Францію, Італію, Нідерланди, Узбекистан, Азербайджан, Туреччину, Іран, Швейцарію та Ізраїль. Україну на турнірі репрезентували шість спортсменів львівського клубу "Арей" – вихованців тренера Тетяни Ушакової та два вихованці тренера Олексія Колесника з Одеси. Загалом українська команда привезла з турніру 3 кубки та 6 медалей.

Зараз спортсмени клубу "Арей" готуються до Чемпіонату України, який стане відбірковим на чемпіонат Європи, що відбудеться у лютому 2009 року у Франції.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Україна виграла три кубки на турнірі з карате-до "Banzai Cup" у Берліні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі