неділя, 03 лютого 2008 20:49

Україна виграла матч Кубка Федерації проти бельгійок

Україна виграла матч Кубка Федерації проти бельгійок

Жіноча збірна України з тенісу виграла матч Світової групи II Кубка Федерації проти бельгійок.

Після чотирьох матчів одиночного розряду рахунок у зустрічі був нічийним - 2:2. Доля матчу вирішувалася у заключній парній зустрічі. Спершу планувалося, що на корт вийдуть Тетяна Перебийніс та Марія Коритцева. У складі бельгійок мали зіграти Каролін Маєс та Тамарін Хендлер. Проте тренерські склади обох команд вирішили внести певні зміни. За українок виступали сестри Бондаренко. Катерина за кілька хвилин до цього завершила свій поєдинок в одиночному розряді проти Хендлер, проте це не завадило їй продемонструвати надійну і хорошу гру. Натомість бельгійці вирішили замінити Хендлер на Яніну Вікмайєр.

Олена та Катерина у досить напруженому поєдинку перемогли Вікмайєр та Маєс (6:2, 6:3) і принесли загальну перемогу команді 3:2.

Після поєдинку Юрій Павленко зачитав привітання сестрам Бондаренко з перемогою на Відкритому чемпіонаті Австралії тиждень тому від президента України Віктора Ющенка та нагородив тенісисток орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Україна виграла матч Кубка Федерації проти бельгійок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі