вівторок, 21 серпня 2007 09:01

Україна розробляє машину для участі в ралі "Дакар"

Холдингова компанія "АвтоКраз" презентувала Віктору Ющенку проект участі автомобілів "Краз" в ралі-рейді "Дакар", повідомляє Спорт-Експрес.

Генеральний директор компанії Сергій Сазонов проінформував президента України про те, що кременчуцькими автомобілебудівниками спільно з Харківським конструкторським бюро ім. Морозова розроблена конструкція спортивного автомобіля, який зможе представити Україну на одній з найвідоміших гонок в світі. Керівник "АвтоКраза" вніс пропозицію зробити проект української участі в ралі-рейді національним.

Для реалізації проекту необхідне фінансування в розмірі близько 40 мільйонів українських гривень. "АвтоКраз" не може в даний час виділити такі кошти. На питання, чи може розраховувати "АвтоКраз" на державну підтримку проекту, Віктор Ющенко відповів: "Так. Це дуже цікава тема. Думаю, ми створимо робочу групу по підготовці і забезпечимо цей проект усілякою підтримкою".

Зараз ви читаєте новину «Україна розробляє машину для участі в ралі "Дакар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі