середа, 16 жовтня 2019 15:58

"Україна понад усе" – російська газета виправила помилку 20-річної давнини

"Україна понад усе" – російська газета виправила помилку 20-річної давнини
Росіяни покаялися за газетну шапку 20-річної давнини

Одне з найбільших російських видань "Советский спорт" після перемоги України над Португалією видало заголовок українською.

"Україна понад усе. Андрій Шевченко створив кращу збірну в історії", - пише російська газета.

"Обігравши Португалію з рахунком 2:1, збірна України достроково вийшла на Євро-2020. З першого місця. Більш того, зараз вона перша у першому кошику посіву.

Виступ збірної, очолюваної двома легендами "Мілана" (Андрію Шевченку асистує Мауро Тасотті), вийшов напрочуд вдалим і продуктивним.

Стартувавши з нульовою нічиєї проти Португалії, випробувавши величезні проблеми з аутсайдером Люксембургом, Україна рознесла у дрібну тріску Сербію (5:0), а вчора змусила ридати на київському "Олімпійському" самого Кріштіану Роналду (2:1).

Перед початком відбіркового циклу Шевченко пообіцяв країні здобути путівку на Євро-2020. У чомусь повторивши трюк Олега Блохіна (очоливши збірну 2003-го, той відразу заявив завдання "вийти на чемпіонат світу-2006 із першого місця у групі"). Як і Блохін, Шевченко виконав обіцянку", - повідомляє "Советский спорт".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путін зітхнув. Зрозумів, що Росія програла"

1999-го напередодні матчу збірних Росії й України "Советский спорт" вийшов із шапкою "Бей, хохлов, спасай Россию".

Зараз ви читаєте новину «"Україна понад усе" – російська газета виправила помилку 20-річної давнини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі