четвер, 17 червня 2021 18:21

Україна перемогла Північну Македонію в матчі з нереалізованим пенальті

Україна перемогла Північну Македонію в матчі з нереалізованим пенальті
Андрій Ярмоленко відкриває рахунок у матчі. Фото: Reuters

Збірна України здобула важку перемогу в матчі другого туру чемпіонату Європи з футболу. Наші футболісти переграли збірну Північної Македонії – 2:1. Два голи від України забили Андрій Ярмоленко й Роман Яремчук. У суперника з пенальті відзначився Аліоскі. Він добив м'яч у сітку після того, як Георгій Бущан відбив перший удар.

Збірна України піднесла всіх до небес у першому таймі, знову забивши дуплетом. Та опустила на землю в другій половині гри. Другий тайм у виконанні нашої команди взагалі можна вважати найгіршим цього року. Замість того, щоб добити безпорадного суперника, який програвав – 0:2, наші просиділи тайм в обороні. Добре, що пощастило відбитися. До того ж Руслан Малиновський примудрився не реалізувати пенальті.

Україна здобула першу перемогу й до завершення гри Нідерланди – Австрія перебуватиме на третій сходинці турнірної таблиці. Усі три команди мають три залікові бали кожна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна переграла Північну Македонію – 2:1

Наступну гру наша команда зіграє в понеділок, 21 червня. У Бухаресті наші зіграють зі збірною Австрії. За певних умов навіть нічия гарантує Україні продовження боротьби в 1/8 фіналу.

Зараз ви читаєте новину «Україна перемогла Північну Македонію в матчі з нереалізованим пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі