субота, 05 липня 2008 15:29

Україна отримала від УЄФА антикризовий план дій

Україна отримала від УЄФА антикризовий план дій з підготовки до Євро-2012 до засідання Стратегічної ради УЄФА в Бордо. Про це журналістів повідомив міністр з питань сім"ї, молоді та спорту Юрій Павленко.

Він підкреслив, що документ був отриманий сьогодні вночі. "Цей план практично нічим не відрізняється від запропонованого Україною, крім того, що там конкретизовані деякі терміни", - підкреслив Ю.Павленко.

Крім того, він повідомив, що в понеділок планується провести переговори з однією з компаній за рекомендаціэю УЄФА відносно надання консультативних послуг з підготовки до проведення чемпіонату. Він не назвав назви компанії, проте відзначив, що їй УЄФА довіряє.

Президент УЄФА Мішель Платіні в ході візиту до України 3 липня відзначив, що найближчі три місяці стануть для України ключовими в підготовці до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

"Я вражений своїм перебуванням в Україні. Але разом з тим хочу відзначити, що остаточне рішення про перспективи підготовки і проведення Євро-2012 в Україні та Польщі розглядатиметься у вересні 2008 року в місті Бордо", - сказав він.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Україна отримала від УЄФА антикризовий план дій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі