неділя, 01 лютого 2009 19:20

Україна не поїде на Олімпіаду-2010?
5

Фото: noc-ukr.org
Недофінансування спорту може поставити під загрозу олімпійські перспективи України на зимових Іграх у Ванкувері. На цьому наголосив президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка на засіданні Виконкому НОК.

Він підкреслив, що цей рік є основним етапом у завоюванні ліцензій для участі в зимових Олімпійських іграх 2010 року у Ванкувері, повідомляє "Чемпіон" з посиланням на прес-службу НОК.

"Кожен старт у зимових видах спорту зараз на вагу золота, тому вкрай необхідно у пріоритетному порядку забезпечити повноцінну підготовку наших спортсменів", - заявив керівник Олімпійського комітету.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що обсяги фінансування спортивних програм Міністерства України у справах сім"ї, молоді та спорту скоротилися на 28,1 % у порівнянні з аналогічним показником у 2008 році.

Окрім того, НОК України уже надав допомогу Міністерству у справах сім"ї, молоді та спорту у розмірі трьох мільйонів ста тисяч гривень.

Фото з засідання НОКу:

Зараз ви читаєте новину «Україна не поїде на Олімпіаду-2010?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі