середа, 22 серпня 2007 08:26

Україна не потрапила в фінал турніру пам"яті Валерія Лобановського

Молодіжна збірна України програла по пенальті у півфіналі турнірі пам`яті Валерія Лобановського команді Ізраїлю. В основний час зафіксовано нічию 1:1, а в серії післяматчевих пенальті (додатковий час за регламентом не проводився) виграли футболісти Ізраїлю. Рахунок серії - 4:5.

Україна - Ізраїль - 1:1, по пенальті - 4:5

Голи: Морозюк, 78 - Шехтер, 2.

Україна: Шуст, Допілка, Мандзюк, Чижов (Пашаєв, 46), Федорів, Яковенко (Кравченко, 46), Шарпар (Зелді, 46), Полянський (Степаненко, 46), Ярошенко (Олейник, 46), Прийомов (Морозюк, 46), Лисенко (Антонов, 46).

Пенальті реалізували в української команди: Кравченко, Олейник, Антонов, Зелді.

Пенальті не реалізував: Морозюк (вище воріт).

В іншому півфіналі збірна Сербії також в серії післяматчевих пенальті здолала Молдову - 7:6. Основний час матчу закінчився з рахунком 1:1.

Завтра, 23 серпня, о 15 годині в матчі за 3-є місце зустрінуться Україна і Молдова, а о 18 годині головний приз V Міжнародного турніру пам"яті Валерія Лобановського розіграють Сербія і Ізраїль. Обидва поєдинки відбудуться на стадіоні НТК ФФУ ім. В. М. Баннікова.

Минулорічним переможцем змагань була саме збірна Ізраїлю.



Зараз ви читаєте новину «Україна не потрапила в фінал турніру пам"яті Валерія Лобановського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі