субота, 12 липня 2008 16:08

Україна – Тайвань: суд через "Олімпійський"

Тайванська компанія Archasia Desigh Group Limited, яка виграла конкурс на реконструкцію НСК "Олімпійський" в Києві, оскаржила в адміністративному суді усунення від виконання робіт по реконструкції об"єкту.

Раніше Archasia Desigh Group Limited заявляла про відсутність юридичних підстав для визначення нової компанії на реконструкцію стадіону. Разом з тим з посиланням на адвоката однієї з юридичних компаній повідомлялося, що тайванська компанія не виключає можливості звернення до суду у разі неправомірних дій Міністерства.

За словами джерела, згідно українського законодавства, Генеральна прокуратура не може опротестувати рішення журі конкурсу з вибору компанії для проведення реконструкції НСК "Олімпійський".

Як раніше повідомлялося, Генеральна прокуратура звернулася до господарського суду Києва з проханням визнати недійсним інвестиційний договір про реконструкцію спортивного павільйону НСК "Олімпійський" з будівництвом на території комплексу 12-поверхового будинку.

Адвокат також повідомив, що Archasia не має підписаного генерального контракту на виконання робіт з реконструкції ні з Міністерством з питань сім"ї, молоді і спорту, ні з НСК "Олімпійський", що не дозволяє їй брати субпідрядників.


Зараз ви читаєте новину «Україна – Тайвань: суд через "Олімпійський"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі