понеділок, 10 червня 2019 23:59

Україна мінімально обіграла Люксембург

Україна мінімально обіграла Люксембург
Яремчук відзначився в другому матчі поспіль

Збірна України здолала у Львові збірну Люксембургу – 1:0 і продовжує очолювати групу "В". У нашої команди – 10 залікових балів.

Україна розпочала дуже впевнено. Вже на 6 хвилині спрацювала "бельгійська" зв'язка. Руслан Малиновський звільнився фінтом від захисників і подав точно на голову Яремчукові. Роман пробив точно – 1:0.

Ще через 2 хвилини Степаненко бив головою після подачі кутового, але влучив у штангу. На цьому атакувальний порив українців скінчився. Люксембург поступово вирівняв гру і в нього почали з'являтися небезпечні моменти.

Спочатку гості огризалися рідкими контратаками, а ближче до кінця мали дві стовідсоткові нагоди. Спочатку Янс вийшов під гострим кутом сам на сам із П'ятовим, але Андрій парирував удар. Згодом Мартінс таки забив після подачі зі штрафного, але суддя зафіксував офсайд.

Рахунок у першому таймі відображав перебіг подій на полі. В України зовсім непомітним був герой першої зустрічі Віктор Циганков.

У другому таймі Циганков почав з кількох небезпечних ударів. Люксембург відповідав атакою на атаку. На 57 хвилині суддя придумав штрафний у наші ворота після того, як Миколенко в чистому підкаті відібрав м'яч і форварда гостей. Гості провели серію небезпечних навісів і атак. Одного разу П'ятов парирував небезпечний удар зі штрафного. Андрій відбив м'яч у нижньому куті.

Україна намагалася відповідати атаками, найнебезпечнішою з яких була лівим флангом за участю Коноплянки. Однак Євген зблизився з воротарем і втратив нагоду віддати гостру передачу.

Українці довели справу до перемоги – 1:0, але гра була далеко не такою, як із Сербією.

Гол:
1:0 - 6 Яремчук.
Україна - Пятов, Кривцов, Миколенко, Матвієнко, Караваєв, Зінченко, Малиновський, Коноплянка (Коваленко, 80), Степаненко, Циганков (Соболь, 88), Яремчук.

Люксембург - Моріс, Янс, Та Граса, Шано, Мартінс Перейра, Тілль (Тюрпель, 77), Тілль, Баррейро, Родрігес, Жерсон, да Мота (Бенсі, 52).

попередження:
Тілль (29), да Мота (30), Родрігес (51), Миколенко (56), Караваєв (67), Зінченко (81), Тілль (90).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна на останніх хвилинах вирвала перемогу над Люксембургом

У паралельному матчі нашої групи Сербія обіграла Литву – 4:1

Зараз ви читаєте новину «Україна мінімально обіграла Люксембург». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі