вівторок, 24 квітня 2007 14:18

Угорщина та Хорватія зажадають компенсації від УЄФА

Хорватія і Угорщина зажадають на цьому тижні компенсації від УЄФА за заходи щодо підготовки до Євро-2012, проведення якого дісталося Україні та Польщі.

Президент хорватської футбольної федерації Влатко Маркович заявив: "Ми зажадаємо компенсації витрат, яких потребувало наше становище кандидатів на проведення першості континенту. Всі необхідні документи будуть оформлені протягом двох днів. Наша кандидатура була чесною. Комісія УЄФА віддавала перевагу нам та Італії. Гроші, звичайно, важливі. Але набагато важливіше - наша репутація", - цитує sports.ru з посиланням на Reuters.

Нагадаємо, що після вибору Польщі та України господарями чемпіонату угорський прем"єр заявляв про "економічні причини" вибору УЄФА, а Маркович стверджував, що сумісна заявка Хорватії і Угорщини не гірше українсько-польської. В той же час населення обох країн не підтримувало ідею проведення Євро-2012.

Зараз ви читаєте новину «Угорщина та Хорватія зажадають компенсації від УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі