четвер, 01 листопада 2007 13:21

Угорці хочуть, щоб Сабо очолив їх збірну

В Угорщині піднялася нова хвиля чуток про те, що національну команду може очолити нинішній головний тренер київського "Динамо" Йожеф Сабо Приводом для цього послужили не зовсім вдалі справи Йожефа Йожефовича в Лізі чемпіонів. Говорять, що довго наставник на своєму посту не протримається.

Інтерес до нього Федерації футболу Угорщини пов"язаний з тим, що Сабо, що народився на Закарпатті, чудово володіє угорською мовою і розуміє менталітет цієї країни. З його подачі в клубі динамівця з"явилися Ласло Боднар і Балаж Фаркаш, а віднедавна у в тренерському штабі з"явився ще й Василь Рац.

До того ж, у Сабо хороші відносини з багатьма людьми, що впливають на розвиток угорської футбольної інфраструктури. І хоча у наставника є угода з київським "Динамо", надії на його переїзд до Угорщини не згасають.

Сам Йожеф Сабо про пропозицію очолити колись сильну збірну Угорщини знає. "Дійсно, такі конкретні пропозиції мені поступали раніше, але після того, як я відмовився, ніхто більше до мене з подібними питаннями не звертався", - сказав наставник в бесіді з кореспондентом "Блика"

Зараз ви читаєте новину «Угорці хочуть, щоб Сабо очолив їх збірну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі