вівторок, 29 липня 2008 13:30

УЄФА заробив на Євро-2008 250 мільйонів євро

Чистий прибуток УЄФА від проведення чемпіонату Європи-2008 в Австрії та Швейцарії склав 250 мільйонів євро. Ці гроші підуть на фінансування змагань серед молоді та жінок під егідою Європейського футбольного союзу, програми з підвищення кваліфікації суддів і тренерів, а також адміністративні витрати, повідомляє "Спорт-Експрес" з посиланням на Reuters.

За словами керівника оргкомітету Euro-2008 Мартіна Каллена, нинішній турнір виявився кращим за ЧЄ-2004 практично за всіма показниками, серед яких, - високі телевізійні рейтинги, широке використання суспільного транспорту і незначна кількість серйозних інцидентів.

В той же час були згадані такі негативні чинники, як погані погодні умови на старті чемпіонату і продаж квитків на чорному ринку. Нагадаємо, у зв"язку з проливним дощем в Базелі організаторам довелося вперше в історії чемпіонатів Європи замінити газон на стадіоні в ході турніру.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА заробив на Євро-2008 250 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі