понеділок, 16 серпня 2010 18:45

УЄФА визначилася з претендентами на титул кращого гравця року

УЄФА визначилася з претендентами на титул кращого гравця року

УЄФА оголосила імена 12 футболістів, що претендують на індивідуальні нагороди, які традиційно вручаються в Монако за підсумками минулого сезону.

Урочиста церемонія відбудеться під час жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА в четвер, 26 серпня. По три гравці претендують на звання кращого воротаря, захисника, півзахисника і форварда, а один з них також буде визнаний кращим футболістом минулого сезону.

Право голосування надали тренерам 16 команд, які в минулому сезоні пробилися в плей-офф Ліги чемпіонів. Наставники повинні віддати голос за кращого футболіста в кожному з амплуа, а також окремо визначити кращого гравця 2010 року в клубному європейському футболі.

Один з 12 номінантів отримає нагороду кращому гравцеві минулого сезону. Церемонія відбудеться в Grimaldi Forum в Монако в наступний четвер і почнеться о 17:45 за центральноєвропейським часом.

Воротар року

Жуліо Сезар ("Інтернаціонале")

Уго Льоріс ("Льон")

Віктор Вальдес ("Барселона")

Захисник року

Лусіо ("Інтернаціонале")

Майкон ("Інтернаціонале")

Жерар Піке ("Барселона")

Півзахисник року

Хаві Ернандес ("Барселона")

Арьєн Роббен ("Баварія")

Уеслі Снейдер ("Інтернаціонале")

Нападаючий року

Ліонель Мессі ("Барселона")

Дієго Міліто ("Інтернаціонале")

Вейн Руні ("Манчестер Юнайтед")

За матеріалами УЄФА

Зараз ви читаєте новину «УЄФА визначилася з претендентами на титул кращого гравця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі