вівторок, 04 грудня 2007 13:28

УЄФА: сума виграшу в трьох підозрілих матчах склала $ 9,3 млн

Сума виграшів в трьох з 15 матчів, інформацію про яких УЄФА передав в Інтерпол, складає близько $ 9,27 млн. Вже зараз стало відомо, що жодне з розслідувань УЄФА не зачіпає провідні клуби Європи, а також відбіркові матчі Євро-2008.

Один з підозрюваних матчів відбувся в рамках Кубка Інтертото між чемпіоном Естонії-2005 ТВМК і фінським клубом "Хонка". Не дивлячись на те, що ТВМК вважався явним фаворитом, в цій зустрічі він поступився, а сума виграшів по матчу склала $ 5 млн.

Ще $ 3,1 млн. склали виплати по ставках на відбірковий матч Кубка УЄФА між естонським клубом "Транс" і шведським "Хельсинборгом". УЄФА запідозрив цей матч, коли стало відомо, що ставки на перемогу шведів з різницею в більш ніж три м"ячі продовжували рости навіть після 25 хвилин гри, коли рахунок залишався 0:0. У результаті естонці програли з рахунком 0:6.

Третій підозрюваний УЄФА матч - зустріч сербської "Бежанії" і албанської "Біси" в кваліфікаційному раунді Кубка УЄФА. Фаворитами в цій зустрічі вважалися серби, проте за 25 хвилин в одній з азіатських контор були зроблені дуже великі ставки на те, що "Біса" переможе або зіграє внічию. Албанці зрівняли рахунок перед фінальним свистком, зустріч закінчилася з рахунком 2:2, а сума виграшів по ставках на цей матч склала більше $ 2,2 млн., повідомляє www.sports.ru.
Зараз ви читаєте новину «УЄФА: сума виграшу в трьох підозрілих матчах склала $ 9,3 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі