пʼятниця, 08 лютого 2008 17:31

УЄФА посилив покарання гравців суддями

На 16-х прогресивних курсах УЄФА для рефері елітної і прем"єр-категорії, які відбулися в Лімасолі (Кіпр), були прийняті посилені правила покарання грубих дій футболістів.

Проаналізувавши декілька підкатів, які рефері залишили без червоних карток, представники УЄФА підкреслили, що епізоди з високо піднятою ногою повинні каратися моментальним видаленням.

Окрім цього, тепер футболістам загрожують серйозніші покарання за масові конфронтації, які все більше турбують європейський союз. Тепер будь-який гравець, який захоче пробігти половину поля, щоб приєднатися до конфлікту, повинен буде подумати двічі - відповідно до нових інструкцій, подібні дії каратимуться автоматичною жовтою карткою.

Важливість поваги до рефері була також підкреслена особливо - суддів закликали без зволікання карати гравців, які ставлять під сумнів їх авторитет.

Окрім рекомендацій щодо дій на полі, УЄФА включив в обов"язки помічників головного арбітра спостереження за тунелем, який веде в роздягальні. Мета нововведення - впевнитися в належній поведінці гравців в перерві і після матчу.

UEFA COM



Зараз ви читаєте новину «УЄФА посилив покарання гравців суддями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі