Ексклюзиви
четвер, 17 квітня 2008 15:07

УЄФА оштрафував "Зеніт" на 18 тисяч швейцарських франків

Петербурзький "Зеніт" оштрафований на 8 тисяч швейцарських франків за поведінку уболівальників. Петербурзький футбольний клуб отримав офіційне рішення контрольно-дисциплінарного комітету УЄФА, який розглянув протоколи матчів з "Вілльяреалом" і "Олімпіком".

Як повідомляє прес-служба "Зеніту", відповідно до регламенту УЄФА клуб сплатив винесені штрафи. "Зеніт" покараний за те, що на 63 хвилині матчу уболівальники запалили 10 бенгальських вогнів, 5 фальшфаєрів і 1 димову шашку.

Враховуючи, що запалення подібних пристроїв на футбольних матчах у минулому часто приводило до серйозних травм і каліцтв, особливо якщо врахувати і те, що за останні п"ять років клуб карався 13 разів за незабезпечення безпеки на стадіоні і недисципліновану поведінку уболівальників, "Зеніт" був оштрафований на 8 тисяч швейцарських франків, повідомляє офіційний сайт "Зеніту".

Також КДК УЄФА оштрафував "Зеніт" на 10 тис. швейцарських франків за вивішування банера неспортивного змісту зі словами "Косово - серце Сербії" і "Ми не віддамо Косово" під час матчу "Марсель" - "Зеніт" і подальше непідкорення вимогам поліції його прибрати.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА оштрафував "Зеніт" на 18 тисяч швейцарських франків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути