пʼятниця, 29 жовтня 2010 10:27

УЄФА має намір судитися з Марангосом

УЄФА має намір судитися з Марангосом

УЄФА подає до суду на колишнього скарбника Федерації футболу Кіпру Спіроса Марангоса, який заявив, що Польща і Україна підкупили членів виконкому УЄФА, щоб отримати право проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року. За словами Марангоса, поляки і українці витратили на підкуп близько 10 мільйонів євро.

Звинувачення на адресу УЄФА з боку Марангос з'явилися в німецькій пресі 24 жовтня 2010 року. 28 жовтня італійська La Gazzetta dello Sport опублікувала деталі звинувачень.

За словами джерела World Football Insider в УЄФА, ця організація не одержала від Марангоса "відчутних доказів" і підготувала позов проти нього.

Марангос заявив, що українці і поляки підкупили як мінімум чотирьох членів виконкому УЄФА. Один з них отримав 3,15 мільйона євро, іншим дісталося по два мільйони. За словами Марангос, "відмивання" грошей відбулося на території Кіпру. Чиновник заявив, що він готовий представити наявну у нього інформацію, але тільки в присутності влади Кіпру.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «УЄФА має намір судитися з Марангосом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі