пʼятниця, 23 лютого 2007 19:44

УЄФА готовий відхилити протест "Лілля"

 

УЄФА має намір відхилити протест "Лілля" про можливе перегравання матчу з "МЮ", повідомляє "Футбол-Хокей". Весь галас піднявся через переможний гол Гіггза, який був забитий без свистка судді. Керівництво УЄФА і дисциплінарна група ще не ухвалила остаточного рішення, але, як відомо, скарга буде відхилена. Європейська Футбольна Асоціація вважає, що в цьому епізоді все залежало від рефері, і якщо він зарахував гол, то все було в межах правил.

"Лілль" також вимагає виключення "Юнайтед" з чемпіонату через поведінку їхніх фанатів. Тим часом, керівництво і гравці клубу дуже негативно відреагували на всі скарги французького клубу.

- Ми перемогли, - сказав Фергюсон. - І якщо вони таким чином хочуть перегравання, то це дуже непривабливо з їхнього боку.

Також піднявся скандал навколо квитків. Керівництво "Лілля" заявило, що "МЮ" почав їх розповсюджувати раніше терміну і це призвело до великої кількості підробок. У свою чергу англійці звинуватили французів в низькій якості випуску цих самих квитків, що і спровокувало такі дії.


Зараз ви читаєте новину «УЄФА готовий відхилити протест "Лілля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі