вівторок, 26 серпня 2008 08:34

УЄФА. Через піротехніку зупинятимуть матч

За словами директора "Динамо" Даміра Врбановіча, загребський клуб за використання вболівальниками піротехніки під час єврокубкових матчів виплатив УЄФА штрафів на 250 тисяч євро! Максимальне покарання було винесене після відомого матчу з "Грассхопперсом", коли хорватський клуб був оштрафований на 100 тисяч швейцарських франків.

Тепер УЄФА має на "Динамо" зуб, тому кожен делегат, який призначається на матч у Загребі, отримує спеціальні інструкції. Отже, якщо на футбольний газон стадіону "Максимір" впаде хоч один сторонній предмет, матч буде зупинено! Це майже відбулося під час поєдинку першого кваліфікаційного раунду з "Лінфілдом".

- УЄФА люто бореться проти піротехніки. З клубами, які не можуть упоратися зі своїми уболівальниками, розбиратимуться грубо. Піротехніка представляє велику небезпеку для гравців і вболівальників, і ми також нещадно боротимемося проти цього зла, - завірив Врбановіч.

Фани "Динамо", як і стадіон "Максимір" у "чорному" списку УЄФА. Щонайменша помилка і "Динамо" чекають куди серйозніші санкції, ніж просто штраф. Тому кожен єврокубковий матч для керівництва загребського клубу нове випробування.

- У делегата УЄФА буде два варіанти у випадку, якщо файер впаде на газон. Або звільнити сектор, звідки була кинута піротехніка, або в координації з арбітром зупинити матч. Будьте упевнені, ніхто не ліберальничатиме, а зупинка гри загрожує дискваліфікацією, - попередив директор "Динамо".

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «УЄФА. Через піротехніку зупинятимуть матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі