понеділок, 07 квітня 2008 16:37

Участь Росіцкі в Євро перебуває під великим питанням

Участь Росіцкі в Євро перебуває під великим питанням
Півзахисник "Арсенала" і збірної Чехії Томаш Росіцкі не тільки ризикує пропустити кінцівку сезону, але може не встигнути відновитися на початок чемпіонату Європи.

Футболіст отримав травму коліна в січні в поєдинку Кубка Англії з "Ньюкаслом" і з тих пір не виходив на поле. Росіцкі продовжує заліковувати пошкодження і постійно контактує з штабом національної команди. Зі слів лікаря чеської збірної Петра Крейчі, ситуація поки виглядає безрадісною.

"Є можливість, що проблема зникне через пару тижнів, але існують серйозні побоювання, що йому буде потрібно ще три місяці, - сказав Крейчі. - Оскільки два місяці він вже пропустив, ситуація доволі складна. І вона сильно хвилює наставника збірної Карела Брюкнера. Томаш - дуже важливий гравець для нас, його відсутність буде для нас великою втратою. Він може робити пробіжки, але досить швидко його починають мучити болі. Зараз стає ясно, що він пропустить кінцівку сезону. А Euro поки під великим питанням".

"Спорт-Експрес"
Зараз ви читаєте новину «Участь Росіцкі в Євро перебуває під великим питанням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі