пʼятниця, 16 березня 2007 16:23

Уболівальникам "Челси" заборонили кидати на полі селеру

  Овоч-табу
Овоч-табу

Керівництво лондонського "Челсі" заборонило своїм уболівальникам кидати на полі селеру під час матчів команди на домашньому стадіоні "Стемфорд Брідж", повідомляє Лента.Ру. Нещодавно Асоціація футболу Англії була вимушена провести спеціальне розслідування у зв"язку із збільшенням кількості подібних інцидентів.

Арбітри двох останніх матчів, які проходили на "Стемфорд Брідж", зафіксували факт кидання уболівальниками селери в офіційних протоколах, за що "Челсі" може понести покарання. На офіційному сайті клубу опублікована заява, в якій говориться, що подібні дії можуть привести до дисциплінарних санкцій по відношенню до вболівальників, аж до арешту включно.

Людей, у яких при вході на стадіон виявлять селеру, не пускатимуть на трибуни, а ті уболівальники, які все ж таки зуміють пронести з собою овочі, позбудуться права відвідувати домашні зустрічі "Челсі".Вболівальники лондонського клубу кидаються селерою під час матчів команди вже впродовж 20 років, проте до останнього часу такі акції не виходили за межі трибун.

Зараз ви читаєте новину «Уболівальникам "Челси" заборонили кидати на полі селеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі