четвер, 28 лютого 2008 13:59

Уболівальник виграв $1 млн, взявши участь в хокейному конкурсі

Хокейний уболівальник Дарвін Хед виграв мільйон доларів, взявши участь в конкурсі, організованому в перерві матчу НХЛ "Ванкувер" - "Колорадо".

35-річний працівник канадської лісопилки за 24 секунди 15 разів вразив порожні ворота кидками від дальньої синьої лінії. За правилами конкурсу у Хеда було 20 спроб.

Канадець був вибраний для участі в шоу з 8,6 мільйонів претендентів, які залишили свої заявки, зареєструвавшись на сайті каналу TSN. За день до конкурсу Хед протягом години відпрацьовував кистьовий кидок з легендарним захисником НХЛ Боббі Орром.

Зі слів переможця шоу, найближчим часом він має намір влаштувати велику вечірку, щоб відсвяткувати свій виграш з друзями. Відповідаючи на питання про те, на що він збирається витратити мільйон доларів, Хед сказав, що, насамперед, гроші підуть на навчання його трьох дітей.

Крім того, Хед і два його друга виграли по автомобілю марки Chevrolet Malibu Hybrid. Для цього учасникам конкурсу було потрібно 15 разів послати шайбу у ворота кидками з центру поля. Ще один автомобіль дістався вболівальнику, вибраному з числа глядачів матчу "Ванкувер" - "Колорадо" випадковим чином. Він також завдав 15 точних кидків з центру майданчика.

24 ua
Зараз ви читаєте новину «Уболівальник виграв $1 млн, взявши участь в хокейному конкурсі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі