понеділок, 24 грудня 2007 15:21

Убивцю брата Кахи Каладзе засудили до 25 років в"язниці

У понеділок 24 грудня суд Тбілісі засудив Левана Цинцадзе, визнаного винним у викраданні і вбивстві Левана Каладзе, брата захисника збірної Грузії з футболу Кахи Каладзе, до 25 років позбавлення волі. Рішення суду не є остаточним і може бути оскаржене протягом місяця, повідомляє РИА Новости.

Левана Каладзе викрали в центрі Тбілісі в травні 2001 року. Злочинці отримали від сім"ї Каладзе викуп у розмірі 600 тисяч доларів, але, не зважаючи на це, брат футболіста був убитий. Його обезголовлене тіло було знайдене в січні 2006 року. Згодом останки Левана Каладзе ідентифіковані.

Винними у викраданні і вбивстві брата захисника "Мілана" визнано ще трьох людей. У березні 2007 року суд Тбілісі засудив до 25 років позбавлення волі Давида Асатіані. Мераб Амісулашвілі отримав п"ять років в"язниці, оскільки погодився свідчити проти свого спільника.

Четвертий засуджений у справі про вбивство Левана Каладзе, Теймураз Гагнідзе, в даний час знаходиться у Франції, і питання про його екстрадицію поки не вирішене.

Зараз ви читаєте новину «Убивцю брата Кахи Каладзе засудили до 25 років в"язниці ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі