четвер, 21 серпня 2008 09:18

У збірної Сербії змінився головний тренер

Мірослав Джукіч був звільнений з посади головного тренера збірної Сербії, а на його місце призначений 59-річний фахівець Радомір Антіч.

У Футбольній асоціації Сербії (ФАС) не були задоволені виступом національної команди в 2008 році. Серби зазнали трьох поразок при двох нічиїх і не зуміли вийти з групи на Олімпіаді в Пекіні. У зв"язку з цим було вирішено перервати співпрацю з 42-річним Джукічем, який в грудні 2007 року підписав дворічний контракт. Схожа угода тепер укладена з Антічем, який керуватиме збірною Сербії до кінця чемпіонату світу-2010.

Всю тренерську кар"єру Антіч провів в Іспанії. Вона почалася в 1998 році в "Сарагосі". Також він працював з мадридським "Реалом", "Барселоною" і "Атлетіко", з яким виграв національний чемпіонат і Кубок Іспанії в сезоні 1995/96.

"Ми пишаємося, що такий авторитетний фахівець відповів згодою на наше запрошення, - розповів президент ФАС Томіслав Караджич. - Ми ухвалили важливе рішення, яке, сподіваюся, виявиться правильним. На користь Антіча говорять його досвід, знання і прекрасна репутація на світовому рівні. Я вірю, що нас чекає успіх в майбутньому".

uefa.com
Зараз ви читаєте новину «У збірної Сербії змінився головний тренер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі