вівторок, 04 березня 2008 18:46

У відомого американського бейсбольного тренера виявили рак

Жахливе горе спіткало відомого тренера команди Американської бейсбольної ліги (MLB) "Філадельфія" Дейві Лопеса, 62 роки. Сьогодні, 4 лютого, стало відомо про те, що фахівця спіткала страшна хвороба - рак. Найстрашніше те, що злоякісна пухлина уразила один з найважливіших чоловічих органів - простату.

Лопес не сумує, сподіваючись на можливості сучасної медицини. Зараз колишній наставник "Мілуокы" чекає операції, після якої, за прогнозами лікарів, на відновлення у нього піде близько шість тижнів.

Тренеру ще повезло, оскільки пухлина була виявлена досить-таки рано, в ході рядової диспансеризації, яку гравці і тренерський штаб проходили напередодні одного з матчів чемпіонату.

- Звичайно, захворювання Дейва дуже серйозне, але доктор вважає, що все буде добре, - розповів головний тренер команди Чарлі Мануель. - Медичний штаб також оптимістично дивиться на ситуацію, що склалася.

"Газета.ру"

Зараз ви читаєте новину «У відомого американського бейсбольного тренера виявили рак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі