середа, 13 лютого 2008 18:56

У віці 34 років помер колишній гравець донецького "Шахтаря"

У віці 34 років помер колишній гравець донецького "Шахтаря"
Сенегальський захисник Ассан Ндіяйе помер у вівторок в Дакарі на 34-му році життя. Як повідомило національне телебачення, екс-гравець донецького "Шахтаря" помер від тяжких наслідків нетривалої хвороби, але якої саме, джерело не уточнило. Додамо, що влітку 2003 року, коли сенегалець несподівано залишив Донецьк, то казав, що йому потрібне лікування артрозу (хронічне захворювання суглобів).

У складі національної збірної Сенегалу Ассан брав участь в Кубку Африки 2000 року, а в 2002 у складі "Шахтаря" став чемпіоном і володарем Кубка України.

У "Шахтарі" він грав під 13-м номером. "Цей номер мені приносить успіх, - заявив Ассан на своїй першій прес-конференції і додав. - Я приїхав в "Шахтар" і хочу, щоб і мені, і команді щастило". І з сенегальським захисником "гірникам" явно пощастило - окрім прямих обов"язків в обороні, Ассан непогано підключався до атак, що приносило успіх, зокрема в історичній першій перемозі "Шахтаря" над "Динамо" в Києві в чемпіонатах України (2:1). А потім був ще один гол у ворота "Динамо", після чого президент киян Ігор Суркіс заявив, що Ассан найбільш незручний для його команди гравець "Шахтаря".

Террикон

Зараз ви читаєте новину «У віці 34 років помер колишній гравець донецького "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі