середа, 22 жовтня 2008 10:10

У Туреччині вболівальники та ЗМІ морально знищують "Фенербахче"

Лондонський "Арсенал" підкинув нову бурю негативних емоцій у турецькі ЗМІ, розтоптавши "Фенербахче" в Стамбулі - 5:2.

Газета Fotomac - стаття "Очки Арсеналу, гроші Арагонеса (по-турецьки GO - авт.), розчарування Фенербахче": "Мальдонадо впав від вітру, влаштованого Адебайором; Волкан лише дивився як залітають в його ворота п"ять м"ячів; Арагонес, котрий отримує 3,5 мільйона євро на рік, тільки спостерігав за розгромом! Один Гуїса бився. Фенербахче вчора пропустив перший гол на 10-ій хвилині, потім почав з центру поля і знову пропустив! Навіть у міні-футболі м"ячі так легко не забиваються! А постраждали знову 25 мільйонів фанатів "Фенербахче"! Нова мета "Фенербахче" - зайняти третє місце і потрапити в Кубок УЄФА!"

У тій же газеті стаття "Блискавка ударила": "Ми можемо назвати цей матч кошмарним сном. Але якщо ми прокинемося і цей кошмар продовжуватиметься, він перетвориться на гірку істину. Ми ніколи ще в єврокубках не бачили такого "Фенербахче".

"Середня лінія пережила параліч. Мальдонадо і Сельчук були як декорація, яка доповнювала сцену. Будь ласка, уважно подивіться, в якій ще європейській команді є Сельчук? У якій команді ви можете побачити такого переднього ліберо як Мальдонадо? Розчарував і Роберто Карлос, який зазвичай служив прикладом для інших. Всі повинні знати, що у дерева, які були посаджені минулого року в Європі, потрапив Йилдирим (у перекладі з турецького - Блискавка. Азіз Йилдирим!".

Газета Fanatik - стаття "Кадикей ліг": "Фенербахче", який перемагав на своєму полі футбольних гігантів з 2005 року, після 15-матчевої серії пережив велике розчарування. Останнє раз перед зустріччю з "Арсеналом" "Фенербахче" на своєму полі програвав 23 листопада 2005 року Мілану з рахунком 0:4 (всі м"ячі в цьому історичному матчі забив Андрій Шевченко)".

Стаття в тій же газеті "Ні престижу, ні грошей": "У минулому сезоні в перших трьох матчах Ліги Чемпіонів "канарки" заробили п"ять очок і поклали в кишеню 1 мільйон 200 тисяч євро. А цього сезону зароблено всього одне очко, а гроші полетіли, залишилося всього 300 тисяч євро".

Стаття "Вщент!" у газеті Takvim (Календар): "Група молодих прихильників "Фенербахче" все голосніше під час матчу кричала "Азіз, гол, гол, гол". Після поразки від "Арсеналу" тільки диво може допомогти "Фенербахче" вийти в наступний раунд Ліги Чемпіонів".

Стаття в газеті Aksam (Вечір) називається "Фенер" зрівняли із землею": "Заходите на стадіон "Шукрю Сараджоглу", а на трибуні напис "Believe!" (Вір). А треба було написати "Unbelievable" (Неймовірно). Ви можете програти "Арсеналу", але не так".

Стаття Саїма Бозера в тій же газеті під назвою "Прихильники розділилися": "Одна група після 4-го м"яча "Арсеналу" почала кричати "Азіз, гол, гол", а інша група на тій же трибуні обурилася з приводу цього скандування. Мальдонадо ж проводжали з поля загальним свистом. А ще деякі фанати кричали "Тут Кадикей, а не театр", а інші - "I Love<>You<>Zico".

Стаття в газеті Milliyet (Національність) під назвою "Чаша терпіння переповнилася": "Поразка від "Арсеналу" привела до протестів фанатів. Після того, як "Фенербахче" практично втратив шанси на вихід з групи, чаша терпіння фанатів переповнилася. Після того, як рахунок став 1:4 обсвистувалися Волкан Демірель і Мальдонадо".

Стаття в газеті Sabah (Ранок) називається "А король-то голий": "До невдалого виступу "Фенербахче" в чемпіонаті додався і розгром від "Арсеналу" в Лізі Чемпіонів. Президент "Фенербахче" сказав, що "нинішня команда краще торішньої". Але після трьох матчів вже помітно, що це не так. "Арсенал" з гравцями з середнім віком в 20 років, за винятком воротаря, набив "Фенербахче" 5 м"ячів". Football.ua

Зараз ви читаєте новину «У Туреччині вболівальники та ЗМІ морально знищують "Фенербахче"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі