вівторок, 11 березня 2008 09:32

У травні Мискіна повинна стати мамою

У травні Мискіна повинна стати мамою

Повернення на корт Анастасії Мискіної уболівальники чекають уже майже рік, починаючи з її невдалої поїздки на чемпіонат Франції, де вона програла у першому колі. Мабуть, очікування затягнеться надовго, адже Анастасія скоро стане мамою.

Свою вагітність спортсменка не афішує. Втім, і приховувати її стає все важчим. На недавньому 60-річчі Шаміля Тарпіщева округлий животик чемпіонки "Ролан Гаррос-2004" могли споглядати всі численні гості. Кажуть, Настя повинна народити на початку травня і це буде хлопчик. А ось з ім"ям батька все досить туманно.

Після того, як Настя розійшлася зі своїм тренером і за сумісництвом бойфрендом німцем Йенсом Герлатом, вона зустрічалася з хокеїстом Олександром Степановим, який нині грає в казанському "Ак Барсі". А потім перевела свою зоряну увагу на захисника ЦСКА Костянтина Корнєєва. Саме армійця за чутками і називають батьком дитини, проте у хокейному світі говорять, що Костянтин тут ні до чому. Корнєєв і Мискіна дійсно розійшлися ще у кінці минулого року, причому обидва навідріз відмовляються коментувати свої стосунки.

Як би там не було, появи Насті на корті її прихильникам варто чекати не раніше наступного року. Мискіна нині зосередилася на кар"єрі телеведучої - на каналі НТВ+ вона розповідає не тільки про теніс, але і, зі зрозумілих причин, про хокей і навіть футбол.

Насті 26 років, у поточному рейтингу WTA вона займає лише 1106-е місце. Майбутнє материнство істотно знижує шанси екс-другої ракетки світу на повернення в число кращих тенісисток планети. Втім, перед очима Анастасії є приклад американки Ліндсей Девенпорт, яка в тридцять років пішла в декрет, а через 11 місяців вже з"явилася на корті і менше ніж за півроку встигла виграти два турніри.

"Комсомольская правда"

Зараз ви читаєте новину «У травні Мискіна повинна стати мамою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі