середа, 25 червня 2008 14:20

У Тарасової з"явилася нова чемпіонка

У Тарасової з"явилася нова чемпіонка

Чемпіонка світу з фігурного катання Мао Асада оголосила про те, що тренуватиметься під керівництвом прославленого російського фахівця Тетяни Тарасової.

Японська спортсменка, яка розлучилася зі своїм колишнім наставником Рафаелем Арутюняном перед переможним для себе чемпіонатом світу-2008, і раніше консультувалася у Тетяни Анатоліївни, а зараз вирішила організувати постійну співпрацю з нею.

- Впродовж багатьох років вона працювала з різними прославленими фігуристами, і я впевнена, що зможу багато що дізнатися з її допомогою, - сказала Асада на прес-конференції, яка відбулася у вівторок у Токанамі. - Вона вже розробила спеціально для мене нову програму на наступний сезон.

Тетяна Анатоліївна раніше проживала у США, проте тепер більшу частину свого часу проводить у Росії. Тут вона працює консультантом збірної з фігурного катання. Учні Тарасової виграли вісім золотих олімпійських медалей у трьох дисциплінах. 21 березня 2008 року, в дні проведення чемпіонату світу в Гетеборгу, Тетяна Анатоліївна була введена в Зал слави світового фігурного катання.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «У Тарасової з"явилася нова чемпіонка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі