вівторок, 23 вересня 2008 19:24

У Шустера народилася п"ята дитина

У Шустера народилася п"ята дитина

Сьогодні в сім"ї наставника "королівського клубу" Бернда Шустера свято, мова йде про народження його п"ятої дитини - дочки, названою Вікторією на честь перемог, які збирається здобути німецький тренер з мадридським "Реалом".

У 1979 році Бернд Шустер вступив в перший шлюб, від якого у нього вже є чотири дитини (сини Бенджамін і Давід, а також дочки Сара і Ребекка). Пізніше сімейні стосунки були розірвані, але не так давно у тренера "Мадрида" з"явилася нова подруга - іспанка Єлена, разом з якою Шустер переживає другу молодість і в п"ятий раз стає батьком.

"Пройшли багато років, моїй молодшій дочці зараз вже 20 років. Зі мною відбулося щось неймовірне, красиве. Це новий досвід, інша ситуація, час і вік, потрібно користуватися таким подарунком. Я дуже радий", - сказав Шустер в своєму інтерв"ю, під час якого йому вручили футболку дитячого розміру з восьмим номером та ім"ям Вікторія на спині.

Вибір імені для своєї дочки Шустер пояснив таким чином: "Коли я прийшов в "Реал", я знав, що нам потрібні тільки перемоги, вони надихнули мене на вибір цього імені. Зі свого батьківського боку я постараюся зробити більше, ніж в моїх силах". Під час тренування тренер отримав поздоровлення від гравців і всього тренерського штабу.

Зараз ви читаєте новину «У Шустера народилася п"ята дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі