вівторок, 25 жовтня 2011 16:37

У США ходять на футбол вдвічі більше, ніж в Україні

У США ходять на футбол вдвічі більше, ніж в Україні

Середня відвідуваність матчів регулярного сезону американо-канадської футбольної ліги Major League Soccer оновила рекорд, встановлений ще в перший рік існування чемпіонату, повідомляє socceramerica.com.

Матчі "регулярки" MLS, що завершилася в неділю, в середньому подивилися 17 872 глядача, що на 465 осіб більше, ніж у 1996 році, і на 11,4% більше, ніж торік.

Загальна глядацька аудиторія 306 матчів склала 5,47 мільйона осіб. Лідером за відвідуваністю три останні роки залишається "Сіетл", на матчі якого в минулому сезоні приходили в середньому рекордні 38 496 уболівальників.

Варто зазначити, що в Україні середня відвідуваність стадіонів у сезоні 2010/2011 склала 9 228 осіб, що майже в два рази менше ніж в МЛС, і це не дивлячись на те, що в США футбол займає тільки четверте місце за популярністю серед місцевих жителів, а в Україні вважається спортом номер 1.

Зараз ви читаєте новину «У США ходять на футбол вдвічі більше, ніж в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі