вівторок, 08 квітня 2008 18:28

У справі про ухиляння від сплати податків фігурують дружина і сини Капелло

Італійська прокуратура, яка розслідує справу про несплату податків головним тренером збірної Англії з футболу Фабіо Капелло, включила в список підозрюваних дружину наставника Лауру Гізі та його синів Едоардо і Пьєрфіліппо. У чому саме підозрюють членів сім"ї Капелло, не уточнюється.

Новину про те, що найближчі родичі Капелло потрапили під слідство, підтвердив прокурор Марко Джанольо. Справа на італійського тренера була заведена ще в початку 2007 року, але інформація про це з"явилася тільки в січні 2008 року.

Капелло підозрюється в тому, що в період з 2004 по 2006 роки він не заплатив податки з доходів, отриманих за спонсорськими контрактами. За даними прокуратури, мова може йти про 10 мільйонів євро, про які тренер не повідомив в податкову службу. Також італійський фахівець звинувачується в наданні неправдивих свідчень в справі екс-президента "Ювентуса" Лучано Моджі.

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «У справі про ухиляння від сплати податків фігурують дружина і сини Капелло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі