вівторок, 01 квітня 2008 09:52

У Сільвесрстоуні будують нову трибуну

У 2007-му, після успішного дебюту Льюіса Хемілтонау "Формулі-1", на трибунах Сільверстоуна був аншлаг - попит явно перевищував пропозицію. Схожа ситуація і зараз - у касах майже не залишилося квитків на день гонки, але сьогодні господарі траси заявили про будівництво нової трибуни, яка зможе вмістити ще 2200 чоловік.

Ці дві тисячі місць теж проблему не вирішать, тому доводиться комбінувати варіанти - замість звичної схеми (день гонки, субота + день гонки або три дні) у касах з"являться відносно недорогі квитки тільки на кваліфікацію або на п"ятничні вільні заїзди, коли трибуни традиційно порожні. Хоча у Сільверстоуне вони навряд будуть порожніми.

- Інтерес до Гран-прі неймовірний, тому ми вирішили побудувати нову трибуну, здатну з комфортом прийняти ще дві тисячі охочих відвідати гонку. Крім того, у продажу з"явилися квитки на кваліфікацію - минулого року ця сесія стала однією з ключових по ходу уїкенду, - розповів головний менеджер SilverstoneCircuitsLtd Річард Філліпс.

f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «У Сільвесрстоуні будують нову трибуну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі