субота, 07 червня 2008 19:40

У що одягаються тенісистки на "Ралон Гаррос"

Тенісні турніри - це не тільки демонстрація спортивних досягнень, але і спортивної моди. Адже саме тенісистки славляться вишуканим смаком до одягу і прикрас, в яких виходять на корт.

Однією з найвідоміших спортивних "модниць" є Марія Шарапова. Вона виступала на турнірі "Ролан Гаррос" в Парижі в сережках, створених дизайнером Tiffany Ельзою Перетті. Сережки зроблені з 18-каратного золота. Шарапова заявила, що дуже рада співпраці з Tiffany - її улюбленою маркою ювелірних прикрас.

Крім того, знаменита компанія прикрасила коштовностями плаття фірми Nike, в якому перша ракетка світу виступала на паризьких кортах.

Саме плаття Шарапової теж гідне окремої згадки. Темно-синє вбрання Марії виконане у стилі ретро. Nike стверджує, що ідея дизайну народилася з моди 20-х років. Плаття Маші виглядає простим і строгим, але його прикрашають такі витончені деталі, як застібка-перлина на спині і бантик на грудях.

Nike одягає не тільки Шарапову. "Клієнткою" компанії є також Серена Вільямс. Її костюм навіть чимось схожий на плаття Марії, хоч і переважаючим у ньому є не синій колір, а білий.

А ось старша сестра Серени - Вінус Вільямс - вчинила неординарно. Вона вважала за краще виступати на змаганнях в одязі власного дизайну. Марка "Eleven", яку заснувала Вінус, не прикрашає свої спортивні вбрання коштовностями від Tiffany і взагалі віддає перевагу стриманому стилю. Але, ймовірно, в цьому-то і є його оригінальність. На кортах "Ролан Гаррос" найстарша Вільямс з"являється в біло-синьо-зеленій тенісці і темно-синій спідниці.

Ще одна російська тенісистка Марія Кириленко виступає в бежевих вбранняхз елементами рожевого кольору. Дизайнером цих речей стала Стела Маккартні. Вона створює для Марії ексклюзивний спортивний одяг уже достатньо давно.

Нічим новим в плані одягу не здивувала на "Ролан Гаррос" тільки сербська зірка Ана Івановіч. Вона вже декілька місяців виступає в однотипних костюмах. Проте це не завадило їй перемогти на турнірі.

Glomu.ru

Зараз ви читаєте новину «У що одягаються тенісистки на "Ралон Гаррос"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі