вівторок, 19 серпня 2008 11:08

У Росії з"явиться більше 500 футбольніх полів

У Росії до 2015 року буде побудовано більше 500 футбольних полів, на що буде витрачено 19,1 млрд. рублів. Про це повідомив прем"єр-міністр Володимир Путін.

Путін запропонував ширше розглянути проект програми "з розвитку найпопулярнішого в нашій країні виду спорту - футболу". Про це повідомляє "ПРАЙМ-ТАСС".

Прем"єр наголосив, що "програма передбачає кардинальне поліпшення тренувальної бази дитячо-юнацьких спортивних шкіл". "У національній збірній чому нікому грати? Легіонерів повно, а юнацької підготовки немає", - повідомив голова кабінету.

"Найближчими роками буде побудовано більше 500 футбольних полів, 7 критих манежів, створений учбово-тренувальний центр для молодіжної збірної, проведена масова перепідготовка тренерського корпусу відповідно до вимог УЄФА", - сказав Путін.

Він відзначив, що на програму планується виділити 19,1 млрд. рублів, 10,6 млрд. з яких - з федерального бюджету до 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «У Росії з"явиться більше 500 футбольніх полів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі