понеділок, 01 вересня 2008 13:47

У Росії пройшли щорічні змагання з плавання на надувних жінках (ФОТО)

Заплив на Лосєвському порозі на надувних гумових жінках "BubbleBabaChallenge - 2008" відбувся минулими вихідними в Санкт-Петербурзі, повідомили організатори заходу. Минуле змагання стало вже 6 в історії російського екстремального спорту.

Сотні шанувальників гострих відчуттів знов осідлали своїх гумових подруг і кинули виклик водній стихії. "Цього року в змаганнях взяло участь близько 300 спортсменів і спортсменок", - розповіли організатори запливу. Прохолодна погода внесла свої корективи, тому учасників було менше, ніж зареєструвалося на сайті. Всі вони мали подолати 800 м бурхливого річкового порогу в компанії надувної гумової жінки. Учасники були розбиті на 6 відбіркових запливів, по 6 кращих з кожного запливу потрапляло у фінал, в якому і визначалися переможці. Дві основні складнощі цих змагань - не впустити в потоці свою гумову подругу, а, як підкреслили організатори заходу, прив"язувати до себе "плавзасіб" заборонено регламентом змагань, і не проскочити повз фініш в озеро. З останньою умовою вдалося справитися далеко не всім, що додавало змаганням видовища і азарту, але і створювало додаткову роботу рятувальникам, які виловлювали таких учасників і повертали їх на берег.

За словами учасників, які фінішували, їм не часто доводиться стикатися з настільки серйозними спортивними навантаженнями. Під час змагань проводили безліч додаткових конкурсів, у яких могли взяти участь усі охочі.

"Санкт-Петербург.ру"
Зараз ви читаєте новину «У Росії пройшли щорічні змагання з плавання на надувних жінках (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі