середа, 02 липня 2008 15:21

У Росії готують рекордний для країни футбольний трансфер

У Росії готують рекордний для країни футбольний трансфер

Португальський півзахисник московського "Динамо" Данні був би радий переходу в стан чемпіонів Росії санкт-петербурзького "Зеніту".

Трансфер гравця "біло-блакитних" може стати рекордним для російського футболу: мова йде про суму близько 30 мільйонів доларів, повідомляє "Спорт-Експрес".

- У мене є пропозиція від "Зеніту", - сказав Данні. - Якраз в ці дні, наскільки мені відомо, обидва клуби домовляються про мій трансфер. Сподіваюся, все визначиться до кінця поточного тижня. Не приховую, був би радий опинитися в клубі з Санкт-Петербурга. "Зеніт" - чемпіон Росії й володар Кубка УЄФА. Він показує, напевно, найсучаснішу та найцікавішу гру в російському чемпіонаті. Вважаю, у вашій країні знайдеться не так багато футболістів, які не хотіли б перейти в цю команду. Якщо перехід в "Зеніт" відбудеться, це буде крок вперед в моїй кар"єрі.

Данні може замінити в команді Андрія Аршавіна, який напевно піде в один з європейських клубів.

24-річний португалець, який народився у Венесуелі, перейшов в московський клуб з португальського "Спортингу" в 2005 році. У тому ж сезоні його визнали кращим гравцем чемпіонату Росії у складі "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «У Росії готують рекордний для країни футбольний трансфер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі