понеділок, 14 травня 2007 16:41

У рейтингу ІІХФ хокейна збірна Україна п"ятнадцята

 

Разом із завершенням світової першості у Москві та Митищах знайшов свій фінальний вигляд і рейтинг національних збірних команд, що щорічно підраховується Міжнародною федерацією хокею, інформує www.hockey.org.ua.

Кількість очок за станом на 14 травня 2007 року складається з повного числа балів, зароблених на світовій першості 2007 року, 75% очок за ЧС-2006 і Олімпійські ігри в Туріні, 50% очок за ЧС-2005 і 25% очок за ЧС-2004.

Шведи, що залишилися у Росії на четвертому місці, першим рядком рейтингу все ж не поступилися. Чехи, що йшли другими, після провалу в чвертьфіналі, опустилися на четверте місце, а на другий рядок рейтингу з четвертого підійнялися свіжоспечені чемпіони світу, канадці. Фіни залишилися третіми. Збірна України, яка перед чемпіонатом світу 2007 року розташовувалася на тринадцятій сходинці, опустилася на дві позиції і зараз йде на п"ятнадцятому місці з 2740 очками.

Зараз ви читаєте новину «У рейтингу ІІХФ хокейна збірна Україна п"ятнадцята». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі