пʼятниця, 16 листопада 2007 17:14

У Рабіновіча є проект нового стадіону і Кубка "Арсеналу"

Власник київського "Арсеналу" розповів про плани на майбутнє.

"У нас є проект 45-тисячного стадіону. Він приголомшливий. З розсувним дахом. З куполом у вигляді половини футбольного м"яча. Красень від французьких дизайнерів", - сказав Вадим Рабіновіч, повідомляє газета "24".

Він розповів, що днями знов зустрічався із замголовою Київміськадміністрації Анатолієм Голубченко.

"Розмовляли про можливість виділити нам клаптик землі під будівництво стадіону. Але чиновники, знайшовши вільну землю, тут же намагаються її через свої канали з вигодою кудись прилаштувати. Я запитав: "Ви бачили де-небудь команду елітного дивізіону, якій ніде грати?" Голубченко відповів: "Так ми ж там будуємо стадіон." Йому, правда, невідомо, де його будують, як він виглядає і коли його закінчать", - сказав В.Рабіновіч.

За його словами, після придбання "Арсеналу" футбол став займати 90% його вільного часу.

"Це все ж таки геніальний крок. Але коли я дізнався, яка футбольна кухня насправді, розчарувався. Прагну зробити футбол таким, яким я його уявляв до того, як купив "Арсенал", - відзначив він.

"Мені дуже подобається італійський чемпіонат. Більше, ніж англійський. Але ми "Арсенал-Київ", а не "Мілан-Київ", мене більше тягне до лондонців. Сподіваюся, що в наступному сезоні проведемо Кубок "Арсеналу". Якщо треба буде - сам полечу до Лондона і домовлюся з канонірами, але наступного року гра буде", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «У Рабіновіча є проект нового стадіону і Кубка "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі