субота, 29 грудня 2007 14:39

У "Палермо" спростовують зв"язок з італійською мафією

Італійський футбольний клуб "Палермо" в спеціальній заяві спростував повідомлення італійських ЗМІ про нібито спробах подяти на команду з боку сіцілійської мафії.

Цей сир-бір розгорівся в п"ятницю. La Gazzetta dello Sport повідомила, що в листі, який було адресовано арештованому мафіозі Сальваторе Ло Пікколо, згадувався тренер однієї з юнацької команд сіцілійської команди, а також розповідалося про плани "Палермо" побудувати новий стадіон. Лист знайшли серед документів, конфіскованих в процесі листопадового арешту Ло Пікколо.

- Ми тільки подумуємо про те, щоб звести арену. Навіть тендер на будівництво ще не починали, - повідав директор "Палермо" Рінальдо Саграмола виданню La Gazzetta dello Sport. - Це дуже важливий проект, який може перешкодити інтересам як криміналітету, так і чесних підприємців.

- У будь-якому випадку, у клубу ніколи не було контактів з мафією, вона не тиснула на "Палермо", - підсумував Саграмола.

Джерело: "Євроспорт"
Зараз ви читаєте новину «У "Палермо" спростовують зв"язок з італійською мафією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі