пʼятниця, 15 лютого 2008 15:31

У "Динамо" може опинитися чемпіон Африки

За відомостями з неофіційних джерел, "Динамо" зацікавлене в придбанні правого крайнього клубу "Аль-Ахлі" і збірної Єгипту, новоспеченого чемпіона Африки Ахмеда Фатхі. Фатхі на Кубку Африки провів всі шість матчів за свою команду і забив один гол. Всі ігри провів в стартовому складі і жодного разу не був замінений. Саме його гол поклав початок розгрому івуарійців в півфіналі. Не дивлячись на свою молодість (23 роки), Ахмед має великий досвід міжнародних зустрічей - провів за збірну Єгипту 54 матчі (2 голи).

У недавньому інтерв"ю скаут "Динамо" Володимир Лозинський згадав про те, що знайшов на Кубку Африки кваліфікованого правого захисника. Проте про гравців збірної Єгипту він відгукнувся як про "низькорослих". Ахмет Фатхі не відповідає цій характеристиці, оскільки його зріст - 181 см. Цілком ймовірно, що саме цього футболіста служба селекції обрала для "Динамо". Тим паче, що Ахмед - дуже універсальний футболіст: може зіграти як на фланзі оборони, так і в центрі, легко виконує функції флангового хавбека.

Фатхі вже побував в Європі, але закріпитися не зумів. На початку минулого року він підписав контракт з клубом англійської Прем"єр-ліги "Шеффілд Юнайтед", але зіграв всього лише декілька матчів. Після вильоту "Шеффілда" в перший дивізіон Ахмед повернувся на батьківщину - в "Аль-Ахлі".

ДинамоМанія

Зараз ви читаєте новину «У "Динамо" може опинитися чемпіон Африки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі