четвер, 06 березня 2008 13:56

У перенесеному матчі Прем"єр-ліги "Ліверпуль" розгромив "Вест Хем"

Іспанський форвард "Ліверпуля" Фернандо Торрес став героєм матчу чемпіонату Англії з футболу, в якому його "Ліверпуль" розгромив лондонський "Вест Хем".

Поєдинок, який проходив напередодні на "Енфілд Роуд", завершився на користь господарів з рахунком 4:0, і три голи на свій рахунок записав форвард збірної Іспанії (7, 60 і 80 хвилини).

На сьомій хвилині він в один дотик перетворив в гол низький навіс Дірка Кейта,  на 60-ій ударом головою без стрибка оформив дубль, а за 10 хвилин до закінчення основного часу реалізував вихід один на один з Робертом Гріном.

Переможну крапку в цьому поєдинку поставив капітан мерсисайдців Стівен Джеррард, який забив гол фірмовим дальнім ударом в дев"ятку.

Після цієї перемоги команда Рафаеля Бенітеса набрала 53 очки і за різницею забитих-пропущених обійшла в турнірній таблиці земляків з "Евертона". Тепер "червоні" займають четвертий рядок, а "іриски" опустилися на п"ятий.

Ліверпуль - Вест Хем 4:0
Голи: Торрес, 8, 61, 81, Джеррард, 83

Ліверпуль: Рейна, Каррагер, Арбелоа, Шкртел, Ріісе, Маскерано, Хабі Алонсо, Джеррард, Бабель (Пеннант, 77), Куйт (Бенаюн, 64), Торрес (Крауч, 82)

Вест Хем: Грін, Ніл, Апсон (Спектор, 64), Фердінанд, Маккарті, Ноубл, Маллінз, Люнгберг, Боа Морте, Солано (Аштон, 70), К. Коул (Замора, 70)

РИА "Новости"


Зараз ви читаєте новину «У перенесеному матчі Прем"єр-ліги "Ліверпуль" розгромив "Вест Хем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі